Dobrodošli na stranice Recider projekta! Naša tvrtka bavi se izradom projektne, administrativne i strateško-planske dokumentacije za korisnike koji djeluju u područjima kulture i kreativnog sektora, ruralnog razvoja i s njim povezanim oblicima turizma. Najčešće je riječ o poslovnim i marketinškim planovima te projektnim prijavama za tvrtke, OPG-e ili obrtnike, odnosno strateškim planovima i drugim upravljačkim elaboratima koje javne institucije i jedinice lokalne samouprave žele (ili moraju) donijeti u svrhu definiranja svog razvojnog puta, usklađivanja sa zakonskim propisima te nacionalnim i europskim strateškim okvirima.

Na drugoj razini, korisnicima nudimo usluge osmišljavanja, izrade i provedbe konkretnih projekata i operativnih mjera u gore navedenim sektorima. Pružamo sve operativne i kreativne usluge potrebne za provođenje pojedinog projekta od riječi do djela (vođenje i administriranje, osmišljavanje i izrada promotivnih tiskanih i digitalnih materijala, upravljanje web sadržajem, pronalazak izvora financiranja i dr.)

Naposljetku, tu su i visoko personalizirane usluge vezane za istraživanje i brendiranje obiteljskih povijesti i rodoslovlja, realiziranje namjenskih historiografskih i drugih stručnih istraživanja, te s tim u vezi, uredničko-nakladnički projekti.

Cjelokupna ekspertiza tvrtke i njenih suradnika objedinjena je kroz Culsperience, jedinstveni izdavačko-marketinški proizvod namijenjen razvoju doživljajnog turizma visoke dodane vrijednosti, s naglaskom na lokalnim sredinama Hrvatske i susjednih zemalja.

Jezgru Reciderove ekipe čini troje stručnjaka-praktičara društvenog i humanističkog usmjerenja, dok naša šira poslovna “familija” obuhvaća i nekoliko stalnih vanjskih suradnika specijaliziranih za djelatnosti financijske analitike i računovodstva, informacijske i digitalne tehnologije te videoprodukcije i grafičkog dizajna.

Tim i suradnici

null

Iva Beljan

Maturirala u zagrebačkoj Prvoj gimnaziji. Trenutno apsolvira na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Nagrađivana savjetnica s višegodišnjim iskustvom rada i mentoriranja u sklopu Pravne klinike, civilno-društvenog projekta namijenjenog pružanju pravne i administrativne podrške ugroženim društvenim skupinama i osobama slabijeg imovinskog statusa. Specijalizirana za rješavanje različitih formalno-pravnih i proceduralnih problema s kojima se pojedinci i organizacije mogu susresti u svakodnevnom poslovanju.

null

Luka Jakopčić

Također maturirao u zagrebačkoj “Prvoj”. Na Filozofskom fakultetu u Zagrebu diplomirao povijest (rani novi vijek) i komparativnu književnost. Kulturni konzultant, certificirani voditelj EU projekata, sudionik više stručnih seminara na području menadžmenta u kulturi i poslovnog planiranja. Autor ili urednik znanstvenih i zavičajnih studija i monografija. Piše i za kulturne, strukovne i biznis-publikacije i portale (Zarez, Gordogan, Le Monde Diplomatique, Businessin.hr, Historijski zbornik, Scrinia Slavonica).

null

Helena MIkulandra

Završila Gimnaziju Antuna Vrančića u Šibeniku te preddiplomski studij primijenjene geografije u Zadru. Potom upisuje diplomski studij prostornog planiranja i regionalnog razvoja na Odsjeku za geografiju PMF-a u Zagrebu. Primarno područje interesa su joj ruralni razvoj, izrada programskih politika i instrumenti EU namijenjeni razvoju sela i depriviranih područja. Polaznica ili sudionica brojnih akademija, radionica i konferencija vezanih za navedenu tematiku.