Promo tekstovi

Ono što mnogi tretiraju kao odlagalište lošeg stila i jezičnih pogrešaka, za nas je mjesto na kojem posjetitelj odlučuje hoće li ili neće, među tolikim drugima, posjetiti baš Vaše odredište. Zbog toga svojim promo-tekstovima pristupamo važući svaku riječ. Cilj je „upakirati“, ali ne i lagati. Svidjeti se mnogima, ali ostati svoj. Priča o osrednjim destinacijama počinje s njihovim osrednjim prezentacijama. Priča o vrhunskoj prezentaciji počinje s nama.

Interpretacija

U vrijeme kad čitateljska pažnja traje kraće od zamaha krila leptira, napisati atraktivan a istodobno stručan tekst postava, aplikacije, tematske staze ili kataloga nije nimalo lak zadatak. Spariti pak štivo s vizualnim okruženjem i ambijentom, poseban je par rukava. Olakšajte si stoga život i prepustite stvaranje tekstova i vizuala svojih destinacijskih priča nama. Nećete požaliti.

Klikom na fotografiju pogledajte neke od naših radova ili saznajte više:

Projektiranje ruta

Baštinski i drugi zanimljivi lokaliteti su kao i prirodna bogatstva. Jedno je imati ih, a nešto sasvim drugo uspješno ih koristiti. Rute nadahnute kulturnom i prirodnom baštinom, usmjerene na tematsko povezivanje lokalnih privrednih i kulturnih subjekata te stvaranje jedinstvenih posjetiteljskih iskustava naša su specijalnost. Za Vas ih osmišljavamo, raspisujemo, trasiramo, označavamo pločama, digitaliziramo.

Evo naših primjera iz medija:

Prevođenje

Osim na engleskom, Vaše interpretacijske i promotivne tekstove kvalitetno ćemo iskomunicirati i na njemačkom, francuskom i talijanskom, ili pak ih prevesti s ovih jezika.