Promo tekstovi

Ono što mnogi tretiraju kao odlagalište lošeg stila i jezičnih pogrešaka, za nas je mjesto na kojem posjetitelj odlučuje hoće li ili neće, među tolikim drugima, posjetiti baš Vaše odredište. Zbog toga svojim promo-tekstovima pristupamo važući svaku riječ. Cilj je „upakirati“, ali ne i lagati. Svidjeti se mnogima, ali ostati svoj. Priča o osrednjim destinacijama počinje s njihovim osrednjim prezentacijama. Priča o vrhunskoj prezentaciji počinje s nama.

Gradski si tip?

Tko bolje kuha—snaše ili influenceri?

Pomakni granice

Običaji i eventi naši, gušti vaši

Mali biser velikih priča

Traže se ruristi

Interpretacija

U vrijeme kad čitateljska pažnja traje kraće od treptaja oka, napisati atraktivan a istodobno stručan tekst postava, aplikacije, tematske staze ili kataloga nije nimalo lak zadatak. Spariti pak štivo s vizualnim okruženjem i ambijentom, poseban je par rukava. Srećom, u našem Vam društvu ti rukavi neće ostati kratki, budući da su interpretacijsko planiranje, pisanje i interpretacijsko-grafička rješenja jedna od naših glavnih specijalnosti.

Nikola Tesla Experience Center

HeadOnEast Croatia

Modra špilja—Biševo

Parkovni biseri Slavonije

Skrivena Dalmacija

Projektiranje ruta

Zanimljivi lokaliteti su kao i prirodna bogatstva. Jedno je imati ih, a nešto sasvim drugo uspješno ih koristiti. Put prema ovome vodi stručno vođenim procesom planiranja, interpretiranja, mapiranja i markiranja. Rezultat su tematske rute nadahnute baštinom, sposobne povezati lokalne dionike te stvoriti jedinstvena posjetiteljska iskustva. Ukratko rečeno, kreiramo rute s dušom.

Parkovni biseri Slavonije
Modra špilja-Biševo
Skrivena Dalmacija
AVEnture Gradiška

Prevođenje

Osim na engleskom, Vaše interpretacijske i promotivne tekstove kvalitetno ćemo iskomunicirati i na njemačkom, francuskom i talijanskom, ili pak ih prevesti s ovih jezika. Prema dogovoru, tu je i mogućnost prevođenja s ili na druge slavenske ili južnoslavenske jezike, kao i na dobrosusjedski nam mađarski.

Baranja
Nikola Tesla Experience Center
HeadOnEast