Strateški planovi

Zato što uvijek težimo široj slici, jedna od specijalnosti naše tvrtke je i izrada strateških i marketing-planova, s naglaskom na području kulture, turizma i lokalnog razvoja. Metodološki razrađeni, s uporištem u komparativnim analizama te stvarnom stanju i mogućnostima na terenu, naši strateški planovi nisu zbir lijepih želja, nego personalizirani praktični priručnici za razvoj Vaše organizacije.

Poslovni planovi

Recider se bavi i izradom poslovnih planova za tvrtke, obrte, poljoprivredna gospodarstva i druge subjekte malog i srednjeg poduzetništva. Osim metodičnosti i kvalitetnog uvida u razvojne mogućnosti Vašeg projekta, suradnja s nama uvijek donosi i vrijednost više – proaktivne ideje, praktične savjete, dostupnost u svakom trenutku, ili kraće – znamo kako Vam je i tu smo da Vam pomognemo.

Projekti i programi

Svjesni uloge projektnog načina funkcioniranja i financiranja, 2015. smo kao jednu od prvih Reciderovih usluga ponudili djelatnost pisanja projektnih prijava. Iza nas je niz uspješno odrađenih kampanja ove vrste, uglavnom u sektoru malog poduzetništva i ruralnog razvoja. Osim projektnih prijava, prema potrebi izrađujemo i investicijske studije, gospodarske programe, programe raspolaganja poljoprivrednim zemljištem, planove upravljanja, planove gospodarenja otpadom i dr.