Pisanje

Imate ideju za priču ili film? Želite svoje odredište obogatiti sadržajima poput igara i kvizova? Bliži Vam se obljetnica povodom koje biste željeli predstaviti svoj kraj ili instituciju? Po mogućnosti na pristupačan, vizualno atraktivan i stručan način? Ne tražite dalje. Reciderov istraživačko-spisateljsko-nakladnički tim stvara, ukoričuje i digitalizira priče koje ostaju.

Gladijadori
Baranja
Posavina
HeadOnEast
Skrivena Dalmacija
Skrivena Dalmacija

Foto & video

Audiovizualni formati nezaobilazni su dio suvremene kulturno-turističke prezentacije. Ovisno o tipu i potrebama projekta, kreiramo foto- i video-materijal, kao i audio-naraciju ili vodiče. Na raspolaganju Vam stoje suvremena tehnička oprema (Blackmagic i 360° kamere, dronovi i dr.) te kompletno produkcijsko umijeće (skriptovi, snimanje, edit i postprodukcija). Neke od naših video-spotova pogledajte u nastavku ili na našem YouTube kanalu.

Grafički dizajn

Nema pravog doživljaja bez vizualnog dojma. Grafičkom dizajnu stoga posvećujemo veliku pozornost, bilo da izrađujemo vizualne identitete i logotipe, panele za postave posjetiteljskih centara, ili prijelom turističkih kataloga i drugih publikacija.

Nikola Tesla
Nikola Tesla Experience Center
Parkovni biseri Slavonije
Modra špilja-Biševo