Kreativno pisanje

Reciderova radionica kreativnog pisanja u kulturno-turističke, ali i druge svrhe pomoći će Vam da svoj stvaralački impuls i/ili znanja o turizmu, kulturnoj baštini, povijesti ili zavičaju pretočite u jasno i zanimljivo sročene priče. Metodologija i perspektiva radionice omogućit će Vam bolje snalaženje i u formama kao što su projektno pisanje i predstavljanje poslovne ideje.

Predbilježbe i više informacija na: recider@recider.com

Izleti i ekskurzije

Kakva bi to turistička agencija bila kad bar povremeno ne bi nabacila kakvo putovanje. Mi naša pripremamo pažljivo i predano. U grupama ne većim od 20-ak osoba kroz jednodnevne ili vikend-izlete otkrivamo jedinstvene doživljaje, zaboravljene vještine i nenadmašnu gostoljubivost hrvatskog sela. 100 % domaće, svjetsko a naše! Ove aranžmane organiziramo i kao stručne pokazne eskurzije za dionike iz turističkog sektora zainteresirane za praktični razvoj i provedbu programa ruralnog i održivog turizma.

O terminima izleta obavještavamo putem weba i društvenih mreža, a u slučaju interesa za personaliziranim programom, slobodno nam se obratite!